Teachers Edition – Musikæske til undervisningen

DKK 1.789,00 ex. moms

Teacher Edition Musikæske er udviklet af pianist og musikpædagog Anette Præst Nielsen og forhandles eksklusivt af Music Work Out.

Den flotte og praktiske musikæske indeholder mere end 800 musikalske kort.

Alle kort er fordelt på 12 udfordrende og sjove kategorier, der gør Musikæsken et absolut must-have til musikundervisningen.

Kortene bruges til teori-, node- og hørelære på en anderledes og sjov måde, der medfører at musikteorien leges ind. Desuden kan flere af kortgrupperne kombineres med hinanden og give masser af nye sjove ideer til indlæringen hele tiden.

Indhold i æsken:

 • Rytmekort
 • Intervalkort
 • Pausekort
 • Underdelingskort
 • Tællekort
 • Solmisationsplader
 • Taktstreger
 • Nodeknapper
 • Bi-linier
 • Nodekort
 • Manualer
  og meget mere…
Varenummer (SKU): 01 Kategorier: , ,

Teacher Edition Musikæske henvender sig til:

Materialet i æsken er velegnet til både begyndere og øvede elever. Du kan både undervise soloelever og musikgrupper med Musikæsken.

Aldersgruppe:
fra 7 – 20 år

Antal deltagere:
1 – 10 personer

Der medfølger en manual på 9 forskellige sprog.
De medfølgende sprog er: DA/SE/NO/FI/DE/ENG/F/ES/NL.
Manualer indeholder forslag til brug af kortgrupperne og mulighederne med at kombinere materialet.

Spilmuligheder

Eksempler på spilmuligheder:

Du kan som sagt kombinere denne Musikæske på flere måder. F.eks. kan et nodeværdikort, der kombineres med et pausekort, spilles som et nyt Memory Spil. Tællekort kan sættes under rytmekort og kun fantasien sætter grænser for mulighederne for musikspil og indlæring med en Teacher Edition fra Music Work Out.

Har du forslag til produktet?

Vores produkter fra Music Work Out kan altid bruges hver for sig, men kan også altid kombineres. Der er ikke grænser for fantasien og vi udvikler hele tiden materialet og modtager også gerne gode forslag fra dig og dine elever.

Du er velkommen til at sende ris og ros her > Send en besked til Music Work Out.

Fordele

Hvorfor du skal købe Teacher Edition Musikæske:

Med materialet fra vores Teacher Edition Musikæske, kan godt forberede dig på, at dine elever i undervisningen kommer med masser af gode forslag. Alt indholdet i æsken, lægger meget op til at eleverne aktivt bliver engageret i undervisningen samt brugen af materialet.

Både børn og voksne får noget ud af disse Musikæsker, fordi musikteorien leges ind på en fysisk måde. Eleverne får en meget bedre musikforståelse og de får trænet noder, toneafstande og rytmer på en super sjov måde. Som musiklærer, får du med garanti nogle musiktimer, der bliver både sjove og spændende med glade elever.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Teachers Edition – Musikæske til undervisningen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *