Udtalelser

Vi har mange glade kunder, der elsker Music Work Out.

Hvis du ønsker at skrive en udtalelse kan du gøre det her >

“Music workout er et fantastisk supplement til indlæring af de musikalske elementer og udtryk. Det er sjovt, motiverende, smukt og professionelt udført”.

Inge Marstal

Professor, Danmark

“When I past by Music Work Out’s booth at the fair in Frankfurt, it immediately caught my eye. After being explained how it works, I had no doubt, I had to have it! It is truly amazing!! Teaching my beginner students how to read has never been easier and more fun. For my more advanced ones I use it not only to keep their reading skills sharp, but I can also create on the spot coordination/independence exercises. I couldn’t be happier with this product”.

Felipe Drago

Trommelærer, Storbritanien

“Jeg fik kontakt med Anette i efteråret, da hun skulle komme til Stockholm og holde kursus. Her købte jeg også Music Work Out æskerne og det er virkelig et supergodt materiale!! Jeg anvender det hver eneste dag med mine elever og anbefaler det alle vegne, hvor jeg møder andre musiklærere. 
Mine varmeste anbefalinger herfra til Music Work Out.”

Åse Söderqvist-Spering

Stockholm, klaverpædagog og forfatter til "Gehør på klaver"- "Tema tangent-"bøgerne m.fl.

“Lektiebog 1 og 2 er nogle rigtig fine og inspirerende lektiebøger med gode og lærerige opgaver til eleverne. Endvidere kan de skrive hvor lang tid de bruger på at øve sig plus små sjove tegninger. De er meget fagligt og musikalsk inspirerende for både elever og lærere, de rummer en sjov måde at lære om musikken og teorien om musikken på. Kan varmt anbefale dem.”

Niels Christian Balle

Klaverlærer

“Jeg er glad for at have fået så mange gode værktøjer med hjem, hvilke har hjulpet mig at finde nye muligheder, når jeg skal undervise mine elever i hørelære/teori. 
Det dejlige er at dine metoder, i brugen af “Music Work Out”- materialet, sagtens kan flettes ind i både hold- og eneundervsining, og for mig er det blevet det der “lille ekstra”, som jeg har gemt i ærmet, når vi skal gå i dybden med musikken og hvor vi samtidig har det rigtigt sjovt. 
Music Work Out æsken er blevet et nyt værktøj på min palette, når jeg møder mine elever, uanset hvor de er i deres udvikling. Materialet er nemlig så bredt, at det sagtens kan give udfordringer, både til nybegynderen såsom den øvede elev, da der findes så mange kombinationsmuligheder, ligesom niveau-opdelinger i materialet.”

Cecilia Bäckström Heinel

Klarinetlærer

“Tak for et spændende og inspirerende kursus på Furesø Musikskole her d. 1 maj.  Faktisk blev vi så inspirerede, at vi nu sætter 2 hørelære hold i gang på musikskolen fra kommende sæson og vi glæder os til at gøre brug af Music Work Out materialerne”. 

Steen Markmann

Klaverlærer

“Dine Music Work Out spil er bare geniale. Det er blevet en FEST at undervise eleverne med brugen af dem”.

Susanne Lund

Guitarlærer, Danmark.

“Music Work Out er super godt tænkt. På mange måder helt enkelt og alligevel åbnende for tonsvis af muligheder. Et eksempel: Visse elever på musikskolen er ikke egnede til almindelig instrumentalundervisning. Det kan være på grund af forskellige vanskeligheder, eller simpelthen fordi de har brug for en anderledes tilgang til musikken. Gennem arbejdet med Music Work Out, er det blevet muligt for mig at nå denne gruppe også. Tak for det!”

Christian Uhrskov

Guitarist, Guitarlærer og forfatter til "Lær at spille spansk guitar" bogen

“Musiklektie bøgerne nr.1 og nr.2, er et supergodt og sjovt supplement til instrumental undervisning.

Eleverne får meget mere struktur i deres øvning ved at udfylde de små skemaer hver uge, og samtidigt, får de et godt indblik i grundlæggende musikteori gennem gode,lettere opgaver.

Jeg kan varmt anbefale disse bøger, som både elever og forældre er glade for!”

Linda Jane Christiansen

Klaver- og Obolærer

“Hurra for Min MusikLektiebog 1 og 2 og Music Work Out materialer og spil. Hvor er det blevet sjovt at være musikpædagog og ih, hvor er det sjovt at være elev, når man lærer SÅ MEGET!

TAK fordi du fandt på verdens bedste undervisningsmateriale smile.”

Susanne Lund

Guitar- og klaverlærer

“Det spændende ved Music Work Out materialerne er at man kan kombinere materialerne på så mange forskellige måder”.

Lotte Auster

Musiklærer, Danmark

“Violin kollegaerne på Københavns musikskole har taget lektiebog 1 til sig efter de så at jeg brugte den i min blokfløjteundervisning. Det hjælper børn, forældre og elever til at huske hvad vi havde aftalt at arbejde videre med, at udspecificere teknik eller teori, øveskemaet motiverer og læreren kan holde lidt øje med hvor meget der bliver spillet derhjemme. Opgaverne er sjove, varierede og lærerige og kan tilpasses begynder blokfløjte eleven selvom der arbejdes udefra klaveret i bogen.
Games æsken bruges flittigt i holdundervisning med instrumentalelever og som ekstra aktivitet i soloundrvisningen når der er tid til det.”

Ella Moray Williams

Blokfløjtenist og musikpædagog

“Music Work Out materialerne er blevet uundværlige for mig i min daglige undervisning af klaverelever”.

Thomas Buur

Pianist & Klaverlærer, Danmark

"Music Work Out er underholdende, genialt og højt elsket her. Materialet giver ekstra hygge, sjov og koncentreret indlæring på samme tid og er guld værd som supplement til instrumental undervisning! Jeg kan også varmt anbefale et af Anette's gode og informative kurser for at få et overblik over, hvad hendes materialer kan bruges til". Kirsten Helfrich, Helsingør Musikskole.

“Music Work Out giver mig nye veje at gribe hørelære og teori an på, så det bliver supersjovt og forståeligt for eleverne.”

Charlotte Mejlbjerg

Fløjtelærer, Danmark

“MWO is an extremely well thought out teaching method for improving children’s theory and aural skills at all ages. The teaching materials consist of many different music cards, which can be combined in lots of ways, making it real fun for children to learn. On a course, Anette’s own students demonstrated the cards, and were obviously having a great time, as well as impressing us all with their skills! Highly recommendable to all music teachers out there!!”

Linda Jane Christiansen

Pianist, Oboist og klaverlærer

“Jeg havde selvfølgelig mine nye kufferter med til min undervisning i torsdags, med stor succes. 
Fantastisk materiale at arbejde med!
Mine elever forstod fx rytmer på en anden, mere konkret og bedre måde, med de aflange rytmekort.
Og ved vendespillet, (som vi spillede, også fordi de har en lillebror, som snart starter, og som på den måde kunne være med) blev de hurtigt mere bevidste om delelementer og symboler.
Og det her er kun begyndelsen – bliver glad bare ved tanken! ” 

Sofie Grinderslev

Pianist og klaverlærer

“The Music Work Out boxes are of great quality. You can tell, that they were concieved by a professional who knows both music and children. The teachers at my school are very happy and use the materials often Also included Games, Bingo e.g.”

Philippe Lecointre

Director of Maki Musicque, Paris, France

“The Music Work Out materials are really useful. They enable efficient and fun teaching through various games and activities. The materials are very versatile, offering the teacher many creative possibilities. Also included Games, Bingo e.g. can be occasionally used at classes”.

Patricja Pecar, Musiklærer

Ljubljana, Slovenien

“Tillykke med salg nr. 1500 af lektiebøgerne. Det er sørme flot! Jeg bruger dine lektiebøger så meget, og jeg synes det er nogle sjove og lærerige opgaver, der passer så godt til mine elever. De tager lige tilpas med tid at lave og prisen er dejlig lav, så alle kan være med.”

Gitte Overmark Mortensen

Musiklærer

“Godt gået Anette! 👍
Jeg har afprøvet lektiebog 1 på 2 10-årige elever. Jeg har ikke rigtigt haft andre, hvor de har passet. De fleste af mine elever er meget små. Jeg vil især sige, at det har været en øjenåbner for mig, at eleverne faktisk øver sig så lidt derhjemme 😮Jeg troede bare at de havde svært ved det, men når man så kan se at der står 5 minutter 4 dage om ugen, 0 minutter 2 dage om ugen og 30 minutter dagen før de skal til spil, så er det der man lige griber knoglen og tager en snak med forældrene.”

Lotte Auster

Musiklærer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

modtag gratis uddrag af Min Musiklektiebog 1 & 2 som E-bog.

Nu får du chancen for selv at afprøve “nemt værktøj” til effektiv musikundervisning.

For her er e-bogen med en lille smagsprøve fra Min Musiklektiebog 1 & 2 .