Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser​
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for leverancer fra APN Music. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og APN Music.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra APN Music anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Pakke.dk eller Post Danmark. Leveringstid er normalt 1-2 hverdage for nationale forsendelser.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos APN Music overgår til kunden på leveringstidspunktet.

Reklamation

Ved handel hos APN Music er der 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at kunden enten kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Køber er forpligtiget til at gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved levering fra APN Music inden 14 dage fra modtagelsen af varen. Hvis reklamation sker inden for 14 dage efter varen er modtaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er kundens pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis fragtomkostninger.

Pris og betaling

På denne hjemmeside kan der bestilles varer online og betales med Dankort via PayPal eller PayPal-konto. Alle priser i APN Music er excl. moms.

Fortrydelsesret

APN Music yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra modtagelsen af produktet. Fortrydes købet, skal APN Music underrettes herom senest 14 dage efter den dag varen er modtaget. Kunden har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Det vil sige, at plast emballagen ikke må være brudt. Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Hvis købet fortrydes, så skal varerne sendes retur til:

APN Music
Gravenstensvej 5
3450 Allerød
Danmark

Persondatapolitik

For at indgå aftale med APN Music, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen. Personoplysningerne registreres hos APN Music, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således der er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til APN Music videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos APN Music har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret. Disse rettigheder er efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettet til APN Music via e-mail info@musicworkout.dk

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Musicworkout.dk.

Log statistik

Vi bruger en log statistik på Musicworkout.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere Musicworkout.dk.