FAQ

Her kan du læse om hvordan du handler hos os online.

Hold dig opdateret eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her >

Kursusbetingelser

I tilfælde af, at jeres kursus bliver aflyst af Music Work Out, refunderes hele beløbet til tilmeldte deltagere/institutioner.

I tilfælde af, at du/I aflyser som deltager, skal dette ske senest 24 timer før kurset skal afholdes. I tilfælde af aflysning mindre end 12 timer fra kursusafholdelse, betaler hver tilmeldte deltager 50% af kursuspris.

I tilfælde af udeblivelse uden besked til kursusholder, faktureres det fulde beløb.

Kunder under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på musicworkout.dk.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for leverancer fra APN Music. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og APN Music.

Persondatapolitik

For at indgå aftale med APN Music, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen. Personoplysningerne registreres hos APN Music, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således der er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til APN Music videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos APN Music har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Kunden har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret. Disse rettigheder er efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettet til APN Music via e-mail info@musicworkout.dk

Logstatistikker

Vi bruger en logstatistik på Musicworkout.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere musicworkout.dk.

EAN og faktura

Der er mulighed for, at du kan betale på EAN-nummer. Du skal vælge omdeling til erhverv og herefter skifte betalingsmiddel fra kortbetaling til betaling på faktura.

Vi sender herefter manuelt en faktura til dig.

Priser og betaling

På denne hjemmeside kan der bestilles varer online og betales med Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, EAN, CVR.

Vi tilbyder også private at købe vores produkter.

Alle priser på musicworkout.dk er inkl. moms.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra APN Music anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Pakke.dk eller Post Danmark. Leveringstid er normalt 1-2 hverdage for nationale forsendelser.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos APN Music overgår til kunden på leveringstidspunktet.

Reklamation

Ved handel hos APN Music er der 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at kunden enten kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Køber er forpligtiget til at gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved levering fra APN Music inden 14 dage fra modtagelsen af varen. Hvis reklamation sker inden for 14 dage efter varen er modtaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Det er kundens pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

APN Music yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra modtagelsen af produktet. Fortrydes købet, skal APN Music underrettes herom senest 14 dage efter den dag varen er modtaget.

Kunden har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Det vil sige, at plast emballagen ikke må være brudt. Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis købet fortrydes, så skal varerne sendes retur til:

APN Music
Gravenstensvej 5
3450 Allerød
Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

modtag gratis uddrag af Min Musiklektiebog 1 & 2 som E-bog.

Nu får du chancen for selv at afprøve “nemt værktøj” til effektiv musikundervisning.

For her er e-bogen med en lille smagsprøve fra Min Musiklektiebog 1 & 2 .