Om
Music work out

Læs her hvem der driver Music Work Out – og hvorfor.

Eller hop direkte over i min Musik Butik her >

Music Work Out - Musikteori, spil, musikbøger og hørelære

Hej
med dig

Mit navn er Anette Præst Nielsen.

Jeg er uddannet pianist og musikpædagog
fra Musikkonservatoriet i 1985.

Kort om mig

Mit navn er
Anette Præst Nielsen.

Jeg er uddannet pianist og musikpædagog fra Musikkonservatoriet i 1985.

Jeg har undervist børn i klaver i mere end 25 år. I 2000 begyndte jeg desuden at undervise i musikteori på Rudersdal Musikskole i Danmark.

Jeg brænder for min undervisning og holder utrolig meget af hverdagen med mine mange søde elever i alle aldre. Det er her, jeg tager afsæt til alt, jeg finder på og sætter i gang.

Materialerne til Music Work Out har jeg udviklet siden 2006, da jeg erfarede at et fysisk materiale giver et helt andet engagement og en øget koncentration i timerne.

Følg med på Facebook, hvor jeg informerer om kommende kurser samt tips og tricks.

 

Toneglade hilsner,
Anette Præst Nielsen

Vores musikalske Mission

Efter min tid på Musikkonservatoriet underviste jeg børn i klaver. De var i en blandet alder fra 6-18 år og jeg underviste børn i mere end 25 år.

Jeg kender til alle former for indlæringsvanskeligheder.
Tro mig…

I 2000 begyndte jeg foruden at undervise i musikteori for elever på begynderniveau på Rudersdal Musikskole i Danmark.

Vi brænder alle for vores undervisning i musik og holder utrolig meget af hverdagen med mange søde elever i alle aldre.

Det er her, vi tager afsæt til alt det vi finder på og sætter i produktion. Vores passion for musik kan smitte af på børnene og deres måde at gribe tingene an på – også i hverdagenes undervisning.

Materialerne til Music Work Out har jeg udviklet siden 2006, da jeg erfarede at et fysisk materiale giver et helt andet engagement og en øget koncentration i timerne. Er det også noget, du har oplevet i din undervisning af og til?

Er du en musiklærer, der ønsker at indføre hørelære og musikteori på en sjov, anderledes og enkel måde? Så kan du i din daglige undervisning, få glæde af at bruge Music Work Out materialerne. Ideerne er uendelige – ofte er det børnene, der kommer med nye forslag, når de sidder med de fine kort.

Music Work Out Games Edition er også henvendt til private børnefamilier, der ønsker et hyggeligt, sjovt og familievenligt spil med musikkendskab.

Music Work Out bruges nu på ca. halvdelen af alle musikskoler i Danmark + diverse folkeskoler og gymnasier og hos utallige privat undervisere… Men alle musikundervisere kan med fordel deltage i Team Musik Butik og give eleverne en sjov og anderledes undervisning i musiktimen.

Musikskoler i Sverige, Finland og Norge har også fundet vej til vores produkter. Indholdet er desuden oversat til 10 sprog og vi arbejder løbende på flere.

Vil du også være med til at sprede musiklæren i Danmark? Så kan du deltage på et kursus i Music Work Out og Tangent Work Out for musiklærere, både på musikskoler, gymnasier og andre institutioner. Eller vove pelsen med en Spil- og Læreræske.

Følg med på kursussiden eller på Facebook, hvor jeg informerer om kommende kurser.

Toneglade hilsner,
Anette Præst Nielsen

Kontakt

att: Anette Præst Nielsen

info@musicworkout.dk

Ring: (+45) 29 44 19 20