Om
Music work out

Læs her hvem der driver Music Work Out – og hvorfor.

Eller hop direkte over i min Musik Butik her >

Music Work Out - Musikteori, spil, musikbøger og hørelære

Hej
med dig

Mit navn er Anette Præst Nielsen.

Jeg er uddannet pianist og musikpædagog
fra Musikkonservatoriet i 1985.

Kort om mig

Mit navn er
Anette Præst Nielsen.

Jeg er uddannet pianist og musikpædagog fra Musikkonservatoriet i 1985.

Jeg har undervist børn i klaver i mere end 25 år. I 2000 begyndte jeg desuden at undervise i musikteori på Rudersdal Musikskole i Danmark.

Jeg brænder for min undervisning og holder utrolig meget af hverdagen med mine mange søde elever i alle aldre. Det er her, jeg tager afsæt til alt, jeg finder på og sætter i gang.

Materialerne til Music Work Out har jeg udviklet siden 2006, da jeg erfarede at et fysisk materiale giver et helt andet engagement og en øget koncentration i timerne.

Følg med på Facebook, hvor jeg informerer om kommende kurser samt tips og tricks.

 

Toneglade hilsner,
Anette Præst Nielsen

Vores musikalske Mission

Efter endt uddannelse på musikkonservatoriet kom jeg hurtigt i gang med klaverundervisning af børn i alle aldre. Oftest spiller børnene hos mig i mange år, og flere af de mest talentfulde unge, har jeg sendt videre til MGK og konservatorierne. 

Gennem utallige kurser og efteruddannelse har jeg et kæmpe stort materiale kendskab og ved præcis, hvor og med hvilken slags klavermusik, jeg skal sætte ind i forhold til elevens alder, niveau og personlighed. 

I 2000 begyndte jeg foruden at undervise i musikteori for elever på begynderniveau på Rudersdal Musikskole i Danmark.

Her blev begyndelsen til Music Work Out materialerne skabt, udgangspunktet var at kombinere leg med læring og det lykkedes til fulde med disse materialer.  Ikke alene syntes eleverne, det var super sjovt at lære musikteorien, men det gav også bonus i deres instrument spil. 

Børnene rykkede sig nemlig hurtigere i deres spillefærdigheder, når der var tjek på nodeværdier, pauser, rytmer og meget mere. Og det er 100% sikkert! 😉 

Er du selv en musiklærer, der ønsker at indføre hørelære og musikteori på en sjov, anderledes og enkel måde? Så kan du i din daglige undervisning, få glæde af at bruge Music Work Out materialerne. Ideerne er uendelige – ofte er det børnene, der kommer med nye forslag, når de sidder med de fine, spændende kort.

Music Work Out Games Edition er også henvendt til private børnefamilier, der ønsker et hyggeligt, sjovt og familievenligt spil med musikkendskab.

Music Work Out bruges nu på over halvdelen af alle musikskoler i Danmark, på mange folkeskoler og gymnasier og hos utallige privatundervisere og ALLE musikundervisere kan med fordel bruge Music Work Out og give eleverne en sjov og anderledes undervisning i musiktimen. Som underviser nyder man at mærke, hvor let indlæringen går og at børnene er glade for det. 

Musikskoler i Sverige og Finland og flere andre lande har også fundet vej til vores produkter. Bl.a bruges Music Work Out også overalt på Færøerne og i Slovenien. Indholdet er desuden oversat til 10 sprog og vi arbejder løbende på flere. 

Vil du også være med til at give dine unger et kick i musikteori? På den sjove, enkle måde – med Music Work Out? 

 Så kan du deltage på et kursus i Music Work Out og Tangent Work Out for alle slags musiklærere, både på musikskoler, gymnasier, folkeskoler og andre institutioner. Eller vove pelsen med en Spil- og Læreræske. 

Følg med på kursussiden eller på Facebook, hvor jeg informerer om kommende kurser.

Toneglade hilsner,
Anette Præst Nielsen

Kontakt

att: Anette Præst Nielsen

info@musicworkout.dk

Ring: (+45) 29 44 19 20

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og

modtag gratis uddrag af Min Musiklektiebog 1 & 2 som E-bog.

Nu får du chancen for selv at afprøve “nemt værktøj” til effektiv musikundervisning.

For her er e-bogen med en lille smagsprøve fra Min Musiklektiebog 1 & 2 .