Om

Mit navn er Anette Præst Nielsen.

Jeg er uddannet pianist og musikpædagog fra musikkonservatoriet i 1985.
Efter min tid på musikkonservatoriet har jeg undervist børn i klaver i alderen 6-18 år i mere end 25 år. Foruden dette har jeg også undervist i musikteori for begynderelever siden år 200 på Rudersdal musikskole i Danmark.

Jeg brænder for min undervisning og holder utrolig meget af hverdagen med mine mange søde elever i alle aldre. Det er her, jeg tager afsæt til alt, jeg finder på og sætter i produktion. I børnene, deres måde at gribe tingene an på – i hverdags undervisningen.

Materialerne til Music Work Out har jeg udviklet siden 2006, da jeg erfarede at et fysisk materiale giver et helt andet engagement og en øget koncentration i timerne.
Eleverne leger teorien ind og synes det er sjovt og spændende med kortene. Materialerne er progressivt udarbejdet, således at de henvender sig til elever fra 7-18 år, dvs. begynder elever, mellemstadie og viderekomne og det egner sig til både hold- og solo undervisning. Til folkeskole klasser må man forvente at bruge 2 stk æsker pr. klasse.
Alle slags musiklærere der ønsker at indføre hørelære og musikteori på en sjov, anderledes og enkel måde i deres daglige undervisning kan få glæde af at bruge Music Work Out materialerne. Ideerne er uendelige – ofte er det børnene, der kommer med nye forslag, når de sidder med de fine kort.

Music Work Out Games med de 3 spil, Bingo, Domino og Memory henvender sig desuden også til familie hygge derhjemme, og hvor man har lidt musikkendskab. 🙂

Music Work Out bruges nu på ca. halvdelen af alle musikskoler i Danmark + diverse folkeskoler og gymnasier og hos utallige privat undervisere.
Det er oversat til 10 sprog og også i Sverige, Finland og Norge har det fundet vej, udover mange andre lande i EU.

I maj 2018 og 2019 udkom de sidste nye produkter,  Min Musiklektiebog 1 og 2.
Ideen til disse opstod, da mine egne elever altid elskede at lave små teoriopgaver.
Ungerne er vilde med de to bøger her og nr. 3 er også i støbeskeen til forhåbentlig næste år.
Hæfterne er i A5 format og beregnet til musikundervisere der underviser solo elever, du kan læse mere om indholdet af disse ved at gå til “produkter” på menu.

Jeg afholder løbende kurser i Music Work Out og Tangent Work Out for musiklærere, både på musikskoler, gymnasier og andre institutioner og sætter også private kurser op.

Du kan også følge med på kursus siden her på webside eller på Facebook, hvor jeg informerer om kommende kurser.

Anette Præst Nielsen